Hva er egentlig Growth Hacking, og hvorfor er det en greie?

Har du noen gang hørt begrepet «Groth Hacking», uten å forstå hva det er? Da er du ikke alene. Jeg har selv sittet med den følelsen, til og med etter å ha lest litt rundt om det. Men det er ikke like komplisert som det kanskje høres om, og det er slett ikke dumt å kunne litt om det. I dette innlegget skal jeg derfor forsøke å lag en enkel forklaring på hva Growth Hacking faktisk er, hvordan det fungerer, og hvorfor det er så kult!

1 kommentar til “Hva er egentlig Growth Hacking, og hvorfor er det en greie?”

  1. Har det skjedd en feil og resten av innlegget er borte, eller er det ikke skrevet?
    Starten er ihvertfall veldig god og jeg digger den visuelle framstillingen av oppbygningen på innlegget. Send meg gjerne en melding når du får lagt ut resten så jeg får lest over:)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *